Home

hoekjer.gif (85 bytes) hoekjebl.gif (83 bytes) hoekjeb.gif (85 bytes) hoekjel.gif (823 bytes) Baby hoekjer.gif (85 bytes)

HOME

  

preto.gif (555 bytes)
 
          

       

Baby's ontwikkeling stimuleren
 
Je kan jouw kindje in zijn leerproces begeleiden door veel met hem of haar te ondernemen, spelletjes te doen en aan te moedigen. Door jouw baby zo goed mogelijk de gelegenheid te geven om zijn zintuigen te benutten, zoals voelen, ruiken, zien en proeven, zal het leervermogen van jouw kind groter worden.

Verder is het goed als je positief reageert op de dingen die jouw baby doet. Jouw baby leert hierdoor om je te vertrouwen en het geeft hem zelfvertrouwen. Het moedigt jouw kind aan om meer te gaan ondernemen. De beste manier van leren voor jouw kind is door het spelen en het contact met jou.  
hoekjel.gif (823 bytes) hoekjer.gif (85 bytes)
 
      

< Terug naar Ontwikkeling Inhoud

 
Leer- spelletjes voor baby's van:
0 - 3 mnd
3 - 6 mnd
6 - 9 mnd
9 - 12 mnd

De ontwikkeling van jouw baby
 

 

 

 

 

     


copyright 2000 - 2006 Babypret.net. Alle rechten voorbehouden.
 Deze internetsite geeft algemene informatie en heeft slechts een educatieve functie. Babypret.net kan in geen geval aansprakelijk worden gehouden voor eventuele handelingen die voortvloeien uit het lezen van materiaal op deze site. Raadpleeg bij twijfel over uw gezondheid off over de gezondheid van uw kind altijd een huisarts of een relevante medische specialist.
e-mail: redactie@babypret.net