Home

hoekjer.gif (85 bytes) hoekjebl.gif (83 bytes) hoekjeb.gif (85 bytes) hoekjel.gif (823 bytes) Bevallen hoekjer.gif (85 bytes)

HOME

  

preto.gif (555 bytes)
 
          

       

Een keizersnedenbevalling
 
Het bevallen via een keizersnee kan een heel geplande bevalling zijn of kan totaal onverwachts plaats vinden. Voor veel vrouwen is het een teleurstelling om te bevallen met een keizersnee. Zij geven de voorkeur aan een natuurlijke bevalling; het gevoel van het 'op eigen kracht' willen doen.

Indien een keizersnedenbevalling van te voren is medegedeeld, kan de teleurstelling enigszins verwerkt worden. Het is wat anders, als ineens met spoed toe moet worden overgaan. Dit kan voor sommige vrouwen een schok zijn. Daarbij komt dat de kraamdagen door een keizersnee vaak anders verlopen dan bij een natuurlijke bevalling. Je zal na een keizersnee nog een tijdje in het ziekenhuis moeten blijven tot alles in orde is.


  
hoekjel.gif (823 bytes) hoekjer.gif (85 bytes)
Veel gestelde vragen
      

Inhoud Keizersnee Bevalling


De medische redenen

Het verloop van een keizersneden- bevalling

Herstelperiode
na de keizersneden- bevalling

De lidtekens

De risico's

Wat te doen bij een volgende bevalling

Nu de moeilijkheid van Borstvoeding
 
 

 

 

 

 

   


copyright 2000 - 2006 Babypret.net. Alle rechten voorbehouden.
 Deze internetsite geeft algemene informatie en heeft slechts een educatieve functie. Babypret.net kan in geen geval aansprakelijk worden gehouden voor eventuele handelingen die voortvloeien uit het lezen van materiaal op deze site. Raadpleeg bij twijfel over uw gezondheid off over de gezondheid van uw kind altijd een huisarts of een relevante medische specialist.
e-mail: redactie@babypret.net