Home

hoekjer.gif (85 bytes) hoekjebl.gif (83 bytes) hoekjeb.gif (85 bytes) hoekjel.gif (823 bytes) Financieel hoekjer.gif (85 bytes)

HOME

  

preto.gif (555 bytes)
 
          

       

Vaststelling per kwartaal
 
Kinderbijslag wordt vastgesteld per kwartaal. Het recht op kinderbijslag wordt steeds op de 1e dag van een nieuwe kwartaal gemeten. Jouw gezinssituatie is dus op de eerste dag van het kwartaal bepalend of je recht hebt op kinderbijslag.

Is jouw baby bijvoorbeeld in februari geboren (halverwege het eerste kwartaal) dan zal je pas in het tweede kwartaal van het jaar voor het eerst kinderbijslag kunnen ontvangen.

De peildata voor het vaststellen van het recht op kinderbijslag zijn 1 januari; 1 april; 1 juli; 1 oktober. Na afloop van ieder kwartaal wordt het geld automatisch op jouw rekening overgemaakt.


  
hoekjel.gif (823 bytes) hoekjer.gif (85 bytes)
 
      

< Terug naar Kinderbijslag Inhoud


Recht op kinderbijslag

Aanvragen   kinderbijslag
& geboorte- aangifte

Verschillende factoren bepalen de hoogte van  kinderbijslag

 

 

 

 

 

     


copyright 2000 - 2006 Babypret.net. Alle rechten voorbehouden.
 Deze internetsite geeft algemene informatie en heeft slechts een educatieve functie. Babypret.net kan in geen geval aansprakelijk worden gehouden voor eventuele handelingen die voortvloeien uit het lezen van materiaal op deze site. Raadpleeg bij twijfel over uw gezondheid off over de gezondheid van uw kind altijd een huisarts of een relevante medische specialist.
e-mail: redactie@babypret.net