Home

hoekjer.gif (85 bytes) hoekjebl.gif (83 bytes) hoekjeb.gif (85 bytes) hoekjel.gif (823 bytes) hoekjer.gif (85 bytes)

HOME

  

preto.gif (555 bytes)
 
          

       

Zwanger worden is iets heel natuurlijks, soms moeilijk soms makkelijk, maar voor iedereen bijzonder en ingrijpend.

625-produkties gaat een nieuw televisieprogramma voor de vrouwenzender Net 5 over "het begin" maken oftewel het mooie moment dat je ontdekt dat je zwanger bent. Voor sommige mensen is dit een privé-aangelegenheid, maar sommigen kunnen het wel van de daken schreeuwen dat ze zwanger zijn!

Voor dit programma zijn wij op zoek naar vrouwen die bezig zijn om zwanger te worden en 'het begin' wel van de daken willen schreeuwen. Voorwaarde voor deelname is dat er een duidelijke kinderwens is bij beiden partners en dat je samen met ons je partner wilt verrassen. Wij helpen je overigens met je droom- babykamer te financieren en in orde te maken!

Naast het verrassen van je partner heeft het programma ook nog een ander onderdeel. We willen in elke aflevering een mooi verhaal laten zien waar andere vrouwen hoop of moed uit kunnen putten. Of gewoon een bijzonder of grappig verhaal dat met zwangerschap te maken heeft.   

Ben je geďnteresseerd of wil je meer informatie hebben dan kun je contact met mij opnemen.  

Ellen  van Klaveren
Telefoon: 036-5472891
of stuur een emailtje: e.vanklaveren

      
 

 

 

 

 

 

   


copyright © 2000 - 2001 Babypret.net. Alle rechten voorbehouden.
 Deze internetsite geeft algemene informatie en heeft slechts een educatieve functie. Babypret.net kan in geen geval aansprakelijk worden gehouden voor eventuele handelingen die voortvloeien uit het lezen van materiaal op deze site. Raadpleeg bij twijfel over uw gezondheid off over de gezondheid van uw kind altijd een huisarts of een relevante medische specialist.
e-mail: redactie@babypret.net