Home

hoekjer.gif (85 bytes) hoekjebl.gif (83 bytes) hoekjeb.gif (85 bytes) hoekjel.gif (823 bytes) Zwanger raken hoekjer.gif (85 bytes)

HOME

  

preto.gif (555 bytes)
 
          

       

Vruchtbare dagen bepalen
 
De kans om op een natuurlijke manier zwanger te raken, kan worden vergroot door in de vruchtbare dagen van de vrouw seksueel verkeer te hebben. Als je bewust zwanger wil worden dan wil je graag weten welke dagen dat zijn. Er zijn verschillende manieren om dit uit te zoeken.

Een eenvoudige manier is het aflezen van de vruchtbaarheidskalender. Daarnaast is er een rekenformule waarmee de vruchtbare dagen uitgerekend kunnen worden. Een andere manier is de temperatuurmethode. Tegenwoordig zijn er ook tests in de handel waarmee een op komst zijnde ovulatie aangetoond kan worden.

Wat dat betreft zijn er mogelijkheden genoeg. 
hoekjel.gif (823 bytes) hoekjer.gif (85 bytes)
      
Inhoud
Vruchtbare
dagen bepalen

'Babygunstige'
dagen van de maand berekenen

Vruchtbaarheids
kalender

Ovulatietest

Temperatuur- methode

 

 

 

 

 

 


copyright 2000 - 2006 Babypret.net. Alle rechten voorbehouden.
 Deze internetsite geeft algemene informatie en heeft slechts een educatieve functie. Babypret.net kan in geen geval aansprakelijk worden gehouden voor eventuele handelingen die voortvloeien uit het lezen van materiaal op deze site. Raadpleeg bij twijfel over uw gezondheid off over de gezondheid van uw kind altijd een huisarts of een relevante medische specialist.
e-mail: redactie@babypret.net