Home

hoekjer.gif (85 bytes) hoekjebl.gif (83 bytes) hoekjeb.gif (85 bytes) hoekjel.gif (823 bytes) Zwanger raken hoekjer.gif (85 bytes)

HOME

  

preto.gif (555 bytes)
 
          

       

Eetgewoonten & zwanger raken
 
Er zijn verschillende factoren die de kans om zwanger te worden positief of juist negatief be´nvloeden. Als je overweegt om zwanger te worden en je wilt jouw kansen zo optimaal mogelijk benutten, probeer dan enkele maanden voordat je zwanger wilt raken op jouw eet- en drinkgewoonten te letten.

Eet gevarieerd en voedingrijk voedsel. Het is verstandig om te zorgen dat jouw voorraad foliumzuur op peil is. Foliumzuur speelt een belangrijke rol bij de celgroei van de ongeboren vrucht.

Vermijdt zoveel mogelijk alcoholische en cafe´nehoudende dranken, zoals koffie. Daarnaast is roken niet alleen schadelijk voor jouw gezondheid, het verkleint tevens de kans op een zwangerschap. Ook leveren spanningen geen goede bijdrage aan jouw lichaam. Zeker niet als je zwanger wilt worden. 
hoekjel.gif (823 bytes) hoekjer.gif (85 bytes)
 
      

< Terug naar Zwangerschap bevorderen  Inhoud

  

Vruchtbare dagen bepalen

Sexposities bevorderen zwangerschap

Lichamelijk voortekens zwangerschap

'Babygunstige' dagen berekenen
 

 

 

 

 

 


copyright ę 2000 - 2006 Babypret.net. Alle rechten voorbehouden.
 Deze internetsite geeft algemene informatie en heeft slechts een educatieve functie. Babypret.net kan in geen geval aansprakelijk worden gehouden voor eventuele handelingen die voortvloeien uit het lezen van materiaal op deze site. Raadpleeg bij twijfel over uw gezondheid off over de gezondheid van uw kind altijd een huisarts of een relevante medische specialist.
e-mail: redactie@babypret.net