Home

hoekjer.gif (85 bytes) hoekjebl.gif (83 bytes) hoekjeb.gif (85 bytes) hoekjel.gif (823 bytes) Zwanger raken hoekjer.gif (85 bytes)

HOME

  

preto.gif (555 bytes)
 
          

       

Zwangerschap bevorderen
 
Het achterwege laten van een anticonceptiemiddel vˇˇr of bij de geslachtsgemeenschap, is geen garantie om zwanger te raken. Er zijn verschillende factoren die de kans op een zwangerschap be´nvloeden, zowel nadelig als voordelig.

De kans om op een natuurlijke manier zwanger te raken, kan op verschillende manieren worden vergroot. Geslachtsgemeenschap hebben op de dagen dat de vrouw vruchtbaar is of de geslachtsgemeenschap in bepaalde seksuele posities aan te houden, zijn mogelijkheden.

In het algemeen is de kans op een zwangerschap niet meer dan vijfentwintig procent per vrouwelijke cyclus. Om die kans zo volledig  mogelijk te benutten, dien je bewust te zijn van jouw vruchtbare dagen en op wijze waarmee je in die periode het bedrijven van de liefde zo gunstig mogelijk uit kan laten pakken.


 
hoekjel.gif (823 bytes) hoekjer.gif (85 bytes)
Veel gestelde vragen
      
Inhoud
Zwangerschap bevorderen
 
 
Eet-,drink-& leefgewoonten be´nvloeden zwanger raken


Vruchtbare dagen van de maand


Bepaalde sexposities bevorderen zwangerschap


Zaadlozingen:
hoe minder
hoe beter

 

 

 

 

 

 

 


copyright ę 2000 - 2006 Babypret.net. Alle rechten voorbehouden.
 Deze internetsite geeft algemene informatie en heeft slechts een educatieve functie. Babypret.net kan in geen geval aansprakelijk worden gehouden voor eventuele handelingen die voortvloeien uit het lezen van materiaal op deze site. Raadpleeg bij twijfel over uw gezondheid off over de gezondheid van uw kind altijd een huisarts of een relevante medische specialist.
e-mail: redactie@babypret.net