Home

hoekjer.gif (85 bytes) hoekjebl.gif (83 bytes) hoekjeb.gif (85 bytes) hoekjel.gif (823 bytes) Zwangerschap hoekjer.gif (85 bytes)

HOME

  

preto.gif (555 bytes)
 
          

       

Echo's week 7 - 13
 
7w.gif (3939 bytes) Het hartje klopt. Armpjes en beentjes zijn nog niet herkenbaar. Jouw ongeboren kindje is zo groot als de nagel van jouw pink.
 
10w.gif (4761 bytes) Het mensje in jouw buik is compleet. Boven op het hoofdje groeit het eerste haar. In de kaken zitten al kleine knobbeltjes die na de geboorte de melktandjes worden.


 
12w.gif (4881 bytes) Oogleden zijn klaar en bedekken de oogkassen. Oogjes blijven voorlopig dicht tot ongeveer de zesde maand. De ongeboren baby zuigt al op zijn / haar duim. Ook rekt het zich af en toe uit en grijpt het met de handjes.
  
13w.gif (5093 bytes) De ongeboren baby is ongeveer 7Ĺ centimeter. De hersenen en de structuur van de oogkassen zijn zichtbaar. Aan de handjes zie je vingers zitten. Aan de benen zijn knieŽn, enkels en voetjes zichtbaar.
Verder >
      
< Terug naar Echo Inhoud
 
De echo's van week 15 - 30


Wat toont een echo? (per week)


Voordelen & nadelen van echoscopie


Medische redenen om een echo te maken


Echo laten maken voor de pret


Soorten echo's


De risico's
 

 

 

 

 

 


copyright © 2000 - 2006 Babypret.net. Alle rechten voorbehouden.
 Deze internetsite geeft algemene informatie en heeft slechts een educatieve functie. Babypret.net kan in geen geval aansprakelijk worden gehouden voor eventuele handelingen die voortvloeien uit het lezen van materiaal op deze site. Raadpleeg bij twijfel over uw gezondheid off over de gezondheid van uw kind altijd een huisarts of een relevante medische specialist.
e-mail: redactie@babypret.net